Umbrele de Ploaie

Umbrele de Dama

Umbrele de Dama

Umbrele de dama, precum cele pentru barbati, pot fi de mai multe tipuri. Catalogul Susino va pune la dispozitie o serie de modele mini, de buzunar, automate, cu inchidere si deschidere automata si lungi. Diverse culori si stiluri, utile sau doar servind drept accesoriu, umbrelele din colectia de dama se vor adapta perfect cerintelor Dvs.


Umbrele de Barbati

Umbrele de Barbati

Colectia de umbrele pentru barbati pune la dispozitia domnilor o gama variata de produse: umbrele mini sau lungi, umbrele cu deschidere automata sau umbrele cu deschidere si inchidere automata. Produsele Susino pentru domni se adapteaza tutoror stilurilor: elegant, casual sau sport. Umbrelele Susino pot fi telescopice sau nu, automate sau nu, pot avea cadrul din otel/fibra sau din metal, iar diametrul variaza intre 100cm si 120cm.


Umbrele pentru Copii

Umbrele pentru Copii

Umbrelele pentru copii sunt in principal create pentru a atrage atentia micutilor. In primul rand difera prin greutate- sunt considerabil mai usoare decat cele pentru adulti, sunt intens colorate urmarind o anumita tema, personaj, anotimp etc. si au diverse aplicatii precum: fluiere, fluturasi, ursuleti si multe altele. Manerul este usor manevrabil si, de asemenea, cat mai distractiv.


Umbrele de Familie

Umbrele de Familie

Umbrelele de familie sunt identificate uneori cu umbrelele clasice sau traditionale. Principala caracteristica a acestora este bineinteles, utilitatea. Prin constructia lor, ofera protectie totala. In general, diametrul calotei atinge, si poate chiar depasi, 130cm iar axul este fabricat din materiale rezistente, in partea inferioara avand un maner de obicei in forma literei „J”. Umbrelele de familie pot fi sau nu automate.


Standuri pentru umbrele

Standuri pentru umbrele

Folositoare atat pentru magazinele de desfacere cat si in cadrul hipermarketurilor, standurile pentru umbrele sunt cea mai buna metoda de a va expune produsele. Practice si usor portabile, cele patru modele de standuri oferite pot fi folosite fie pentru unul sau doua tipuri de umbrele, fie pentru toate umbrelele Susino.


Meniu

Catalog Umbrele

Catalog Plaja si Gradina